I GÅR MØTTE VI VÅR ENGEL!!

Den 19 september ble vi første gangen kjent med en engel, hun heter Jennifer......
Hun hadde lest Martins sterke brev til Erna Solberg, og ville så gjerne hjelpe. Min første tanke var å si nei.......
Skulle jeg synke så dypt at jeg trengte å ta i mot penger fra andre, mennesker jeg ikke kjenner, kolleger og venner, huff nei det var en tung tanke, men Jennifer overbeviste meg om at det var mange som ønsket å hjelpe oss. Mange hadde fått ett forhold til Martin og oss etter "Søsken" på TV2 og det kom daglig henvendelser til meg om jeg hadde en vipps eller innsamlingskonto.

Så denne flotte jenta gikk i gang og i løpet av et par dager hadde vi en Spleis.no  konto.
Det er med største ydmykhet, vi innimellom sjekke denne kontoen og fikk se gang på gang hvor generøse folk er. 


Jennifer er ei ung vakker jente som til daglig jobber på Tone Lise Akademiet, hun ser mer ut som en modell, enn ei som sitter hjemme og planlegger å hjelpe en helt fremmed familie. Det gikk nok noen dager før vi skjønte at hun faktisk helhjertet ønsket å hjelpe oss, en belastet familie fra Drammen.
Hun har oppdatert oss med jevne mellomrom og vi har ukentlig holdt  kontakt, men det var først i går vi møtte henne for første gang.

Det var meningen at vi skulle gjøre litt stas på Jennifer, så vi skulle feire en tidlig Julaften sammen.
Den  var det Rett Fram Opplevelser i Drammen som skulle sørge for. Rett Fram er en organisasjon som jobber med barn og unge som har behov for en utstrakt hånd i en vanskelig hverdag. Noen av barna er alvorlig syke, som Martin, andre har foreldre som er syke, eller sliter økonomisk. De sørger for gode ferieminner, bursdager, merkedager og jul.....de er bare helt fantastiske den gjengen.


Vel, på denne kvelden hos Rett Fram skulle Jennifer og hennes familie komme å overrekke oss sjekken fra innsamlingen på Spleis. Presse skulle også være til stede, og det fortjener virkelig både Rett Fram og Jennifer. Sånn ble det ikke, vi måtte avlyse kvelden, (som kulle være mandag 4 desember)pga utviklingen i Martins sykdom. Så Jennifer kom til oss her på sykehuset i går, det ble en koselig, men beskjeden overrekkelse, hun hadde fortjent så mye mer......
Vi håper vi kan få vist henne at vi setter stor pris på henne ved en senere anledning. 


Martin syntes det var veldig flaut når hun kom, han gjemte seg på badet og nektet å komme ut, han syntes "denne jenta kunne gå hjem igjen!", men etterhvert gikk det opp for ham at hun var like søt og snill som hun så ut, og hun skulle hjelpe ham, så han fikk det bedre hverdag.....Nå hører det med til historien at Martin veldig gjerne vil kjøpe en rød volvo stasjonsvogn for pengene. Jeg fortalte ham at han måtte være 18 år før han kunne kjøpe bil og ta førerkort, det er flere måneder siden vi gikk gjennom den prosessen, men han gikk bare inn i kiosken på sykehuset og kjøpte et gebursdagskort til seg selv......på det stod det " Gratulerer med 18 års dagen! ", da var det problemet løst og han kunne kjøpe Volvo........he he.....holdt på å gå inn å kjøpe meg ett på 29 jeg 😂😂.



Sjekken står nå på hylla til Martin og  innsamlingen er avsluttet, Det om inn 173400,- svimlende kroner, banken skal ha ca 8000,- i gebyr, resten sette inn på Martins konto over helgen, oppi alt det vanskelige er vi nå økonomisk trygge, det betyr uendelig mye for oss.

Noen har gitt med fullt navn, andre har gitt anonymt, felles for disse er at vi ikke kan se hva der har gitt av beløp, men uansett stort eller lite, tusen millioner takk for ditt bidrag. Vi lover å holde dere oppdatert hva vi kan få gjennomført takket være alle dere snille gode mennesker der ute.

TIL JENNIFER!

ENGLER ER MENNESKER
SOM LØFTER OSS OPP IGJEN
NÅR VÅRE VINGER HAR GLEMT Å FLY!

DU ER VIL ALLTID VÆRE EN ENGEL FOR OSS !

Kommentarer

  1. Hei igjen❤️
    Jennifer er en engel!
    Tusen takk for alt du har gjort.
    Givergledehjerteklem❤️

    SvarSlett

Legg inn en kommentar